طريقة عمل التورتة الأسفنجية
طريقة عمل التورتة الأسفنجية
المقادير :
6 بيضات
كوب سكر مش مطحون
2 كوب دقيق
كوب ماء
فانيليا
معلقة صغيرة بكنج بودر
واهم حاجة معلقة كبيرة محسن كيك
الطريقة :
نضيف كل المقادير على بعضها
السكر والبيض والماية وتكون دافية والفانيليا ومحسن الكيك
مع الضرب الى ان تتقل وتملى الطبق
نضيف شوية بشوية وانتى بتضربى بالمضرب على السرعة الهادية ومتخافيش مش بتهبط ولا بتتعبك خالص
وتكونى مسخنة الفرن من قبل ماتشتغلى وتدخليها تقريبا على حرارة 200 او على حسب فرنك
التورتة الاسفنجية بتحب الحرارة الهادية بس مش هادية اوى يعنى
واوعى تفتحى الفرن قبل تلت ساعة وتكون فتحة صغيرة ولما تستوى اقلبها على منخل سلك
وسبيها تبرد خالص وبعدين قطعيها وزوقيها طبعا كل واحدة وزوقها
6 بيضات
كوب سكر مش مطحون
2 كوب دقيق
كوب ماء
فانيليا
معلقة صغيرة بكنج بودر
واهم حاجة معلقة كبيرة محسن كيك
الطريقة :
نضيف كل المقادير على بعضها
السكر والبيض والماية وتكون دافية والفانيليا ومحسن الكيك
مع الضرب الى ان تتقل وتملى الطبق
نضيف شوية بشوية وانتى بتضربى بالمضرب على السرعة الهادية ومتخافيش مش بتهبط ولا بتتعبك خالص
وتكونى مسخنة الفرن من قبل ماتشتغلى وتدخليها تقريبا على حرارة 200 او على حسب فرنك
التورتة الاسفنجية بتحب الحرارة الهادية بس مش هادية اوى يعنى
واوعى تفتحى الفرن قبل تلت ساعة وتكون فتحة صغيرة ولما تستوى اقلبها على منخل سلك
وسبيها تبرد خالص وبعدين قطعيها وزوقيها طبعا كل واحدة وزوقها
0 التعليقات: